Logo

About

Hallo.
Wij zijn B2IT

Bedenkers en bouwers van online platformen die zorgen voor resultaat.
Krachtige digitale ervaringen leiden tot loyaliteit. Vanuit dat oogpunt ontwikkelen wij overtuigende online interacties die niet alleen blijven hangen, maar ook conversie opleveren.

Waar ons hart sneller van gaat kloppen? Denk aan een complex back-end systeem met meerdere koppelingen of een innovatief e-commerce platform wat op diverse devices compatible moet zijn. Combineer dat met een doordacht online marketing plan, en een succesvol project is in onze ogen geboren.

Expertises

Development

Wij bouwen om te groeien. Groeien kan je alleen met flexibele, betrouwbare en toekomstgerichte oplossingen. Het liefst bouwen wij op een solide eigen basis, maar als je al een basis hebt staan kunnen we ook daar mee verder.

Online marketing

We werken niet alleen aan technische oplossingen, maar denken ook mee over het creëren van (organisch) bereik, het meetbaar maken van prestaties en het optimaliseren van online activiteiten.

Strategy

Wij zijn overtuigd van een full service benadering. Geen tijdelijke en snelle aanpak, maar een proactieve, resultaatgerichte werkwijze met de focus op de lange termijn.

API integrations

Bij B2IT worden wij gelukkig van het maken van koppelingen tussen bestaande backoffice software en de platformen van onze klant. Als full service internetbureau maken wij onze koppelingen altijd op maat.

Meet the crew ✌️ 

Heb je een vraag?

Contact opnemen
Maak kennis met het team achter B2IT. Onze enthousiaste professionals zijn gespecialiseerd in allerlei verschillende disciplines. Onderdeel worden van ons team? Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie.

Our clients