Logo

About

Hallo.
Wij zijn B2IT

Bedenkers en bouwers van online platformen die zorgen voor resultaat.
B2IT brengt jouw bedrijf elke dag online succes door technologie en online marketing perfect op elkaar af te stemmen. Ons ultieme doel? Met een doordacht commercieel plan en krachtige technologie alle bedrijven in Nederland helpen hun volledige online potentie te benutten.

Online interacties moeten niet alleen bezoekers verwonderen, maar ook conversie opleveren. Ons digitale hart pompt daarom sneller van langdurige samenwerkingen en complexe innovaties. Denk hierbij aan het ontwikkelen van een back-end systeem met koppelingen of een innovatief en onderscheidend e-commerce platform die op meerdere apparaten compatibel moet zijn.

Expertises

Development

Wij bouwen om te groeien. Groeien kan je alleen met flexibele, betrouwbare en toekomstgerichte oplossingen. Het liefst bouwen wij op een solide eigen basis, maar als je al een basis hebt staan kunnen we ook daar mee verder.

Online marketing

We werken niet alleen aan technische oplossingen, maar denken ook mee over het creëren van (organisch) bereik, het meetbaar maken van prestaties en het optimaliseren van online activiteiten.

Strategy

Wij zijn overtuigd van een full service benadering. Geen tijdelijke en snelle aanpak, maar een proactieve, resultaatgerichte werkwijze met de focus op de lange termijn.

API integrations

Bij B2IT worden wij gelukkig van het maken van koppelingen tussen bestaande backoffice software en de platformen van onze klant. Als full service internetbureau maken wij onze koppelingen altijd op maat.

Meet the crew ✌️ 

Heb je een vraag?

Contact opnemen
Maak kennis met het team achter B2IT. Onze enthousiaste professionals zijn gespecialiseerd in allerlei verschillende disciplines. Onderdeel worden van ons team? Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie.

Our clients